65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Зважений підхід

25-02-2016
6

На засіданні постійної комісії з питань будівництва, регіонального розвитку та культурної спадщини, яке проходило під головуванням Марії Гайдар, розглянуто ряд важливих питань.

Насамперед депутати обговорили раніше відпрацьовані комісією критерії оцінки відбору підрядних організацій для проведення робіт на суму до 1,5 млн. грн. на об’єктах, головним розпорядником коштів яких є управління облради з майнових відносин. Зокрема, розпорядникам коштів пропонується при визначенні підрядних організацій враховувати їхню репутацію (на підставі письмових листів-відгуків від місцевих органів влади) та цінові пропозиції на виконання тих чи інших робіт. А також надавати перевагу підрядникам, які зареєстровані у тому ж районі, де будується чи реконструюється об’єкт. Само собою зрозуміло, що в обов’язковому порядку підрядні організації повинні відповідати усім вимогам чинного законодавства.

Крім того, депутати розглянули низку інших питань, які перебувають на контролі постійної комісії. Частина з них увійдуть до порядку денного наступної сесії облради.

HAK_5797 6 7

Повернутися назад