65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Зустріч з вимушеними переселенцями

04-02-2016
HAK_4546

Голова обласної ради Анатолій Урбанський відвідав санаторій Куяльник, де нині мешкають вимушені переселенці зі Сходу України.

Люди ознайомили Анатолія Ігоровича зі своїми соціально-побутовими проблемами.

– На території санаторію проживає близько 300 осіб. Особисто я тут  вже два роки, – розповідає переселенець з Донецької області Віталій Кравченко. – За цей час для нас було зроблено дуже багато. Але виникла  заборгованість за наше проживання. І саме цю проблему нам допомагає вирішити обласна рада. Сподіваємось, що в майбутньому буде відпрацьована спеціальна програма щодо забезпечення постійним житлом внутрішньо переміщених громадян, – додає чоловік.

У свою чергу голова обласної ради подякував людям за надану інформацію. І пообіцяв, що задля вивчення і врегулювання ситуації найближчим часом буде створено робочу групу, до складу якої увійдуть представники обласної ради, обласної державної адміністрації та внутрішньо переміщених громадян. А також будуть підписані договори між керівництвом санаторію та його мешканцями, на основі яких має бути вирішене питання з оплатою електроенергії та теплопостачання, – уточнив Анатолій Урбанський.

Після спілкування з громадянами голова обласної ради зустрівся з головним лікарем дитячого спеціалізованого санаторію «Люстдорф», депутатом облради Анатолієм Садовником. Анатолій Ігорович звернувся з проханням до колеги знайти можливість виділити путівки до санаторію дітям, чиї батьки не мають постійного житла, а також для дітей сиріт.

Повернутися назад