65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Зустріч з ветеранами Афганістану

10-02-2016
DSC_1451

Відбулася зустріч Ветеранів Афганістану та першого заступника голови Одеської обласної ради. Приводом для зустрічі стало вшанування учасників бойових дій на території  інших держав та відзначення 27-ої річниці виведення військ з території Афганістану.

Від голови Одеської обласної ради почесні грамоти та відзнаки отримали ветерани Афганістану та активісти районних спілок ветеранів Афганістану.

Мужні воїни-інтернаціоналісти всім серцем відчули біль Афганської війни, яка скалічила сотні тисяч життів.  Для них події , які нині відбуваються в Донецькій і Луганській областях, дуже болісні, бо вони через своє життя пронесли важкий слід трагічної війни.

Ветерани впевнені, що події на Сході Україні потребують глибокого осмислення. Тому нинішнє покоління повинне зберегти світлу пам’ять про тих,  хто віддав своє життя, та докласти максимум зусиль для відновлення миру та єдності України.

– Говорять, що людина живе до того часу, доки жива пам`ять про неї, доки не забуте її ім`я. Ми шануємо і пам’ятаємо загиблих.  І віддаємо данину поваги героям живим, вам, ветеранам – афганцям. Вірю, що неможливо зламати дух воїна, котрий бореться за рідну країну, за своїх улюблених і дорогих серцю людей, за свої надії! Миру, світлого неба, кращого майбутнього для всіх нас! – промовив від імені голови Одеської обласної ради його перший заступник Олег Радковський.

DSC_1451

Повернутися назад