65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Зустріч з лідерами громадських патріотичних організацій Одещини

26-09-2018
DSC_2704

Голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський провів зустріч з лідерами громадських патріотичних організацій Одещини. Приводом для зустрічі послугували звернення від керівника Громадської спілки «Центр патріотичних організацій» Кожухаря В.В., голови БФ «Небайдужий народ» Кручініної Н.В. та лідерів ряду громадських патріотичних організацій Одещини щодо сприяння обласної ради у продовженні надання пільгової оренди низкам патріотичних та волонтерських організацій, які користуються приміщеннями за адресою: м.Одеса, вул. Канатна, 35.

На зустрічі були присутні керівники наступних організацій: ГС «Центр патріотичних організацій», БФ «Небайдужий народ», БФ «Від шпиталю до фронту», ВГ «Берегиня», ВП ГО «Державницька ініціатива Яроша», ВГ «Небайдужий тил», ГО «Самооборона Одеси», БФ «Корпорація монстрів», «З надією в майбутнє».

В ході діалогу з’ясувалося, що між головою ГС «Центр патріотичних організацій» та організаціями, що входять до складу Спілки, існують деякі розбіжності поглядів. Тож голова обласної ради закликав учасників зустрічі перш за все розробити стратегію рішення питання консенсусу всередині Спілки. Анатолій Урбанський порадив відпрацювати «цивілізовані правила» – Статут ГС «Центр патріотичних організацій» й зібратися за круглим столом найближчим часом, а вже потім вирішувати інші, у тому числі й соціально-побутові питання організацій.

Учасники зустрічі одностайно підтримали дану пропозицію.

Також голова обласної ради підкреслив, що сприятиме підтримці патріотичних та волонтерських організацій Одеси та Одеської області лише у тому випадку, коли вони власним прикладом не допускатимуть розпаду усередині своїх колективів й будуть подавати приклад справжнього патріотизму.

Керівники патріотичних та волонтерських організацій Одещини домовились зібратись на спільній конференції найближчим часом та самостійно обрати єдиного лідера Громадської спілки «Центр патріотичних організацій», з котрим Одеська обласна рада (власник будівлі на вул. Канатна,35) укладуть договір оренди. Також було зазначено, що першочергове право користуватись приміщеннями за даною адресою матимуть ті організації, які перебували тут з 2014 року й займались волонтерською діяльністю, коли країні було найтяжче.

DSC_2704 DSC_2705 DSC_2707 DSC_2712 DSC_2714 DSC_2715 DSC_2723 DSC_2730 DSC_2731 DSC_2734 DSC_2749 DSC_2752 ujkjc (3)

Повернутися назад