65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Зустріч з Генеральним консулом Китайської Народної Республіки

18-09-2018
3

До Одеської обласної ради з неофіційним візитом завітала Генеральний консул КНР пані Чжао Сянжун у зв’язку із закінченням терміну перебування на своїй посаді.

Зустріч провів голова обласної ради Анатолій Урбанський. Він зазначив, що з  пані Чжао Сянжун працювати було завжди легко та продуктивно. Очільник обласної ради відмітив активну співпрацю пані Сянжун з китайською  діаспорою Одеської області та сприянню встановленню дружби і співробітництва між нашим регіоном та провінціями КНР.

«Сподіваюся, що досвід отриманий під час перебування на посаді Генерального консула Китайської Народної Республіки в Одесі був успішним. Нехай він стане Вам у нагоді у подальшій міжнародній діяльності. Упевнений, що усі Ваші ініціативи та задуми щодо співробітництва між нашими країнами будуть продовжені», – зазначив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

В ході зустрічі пані Чжао Сянжун особисто подякувала Анатолію Урбанському за підтримку роботи Генерального консульства в Одесі. Зокрема, вона зазначила, що за час її роботи (останні два роки) китайсько-українські відносини розвивалися здоровим і стабільним чином. Праця в Одесі надихнула її на нові проекти. Адже, Одеська область – це високорозвинений індустріальний регіон держави, промисловість якого відіграє значну роль в структурі народногосподарського комплексу України.

Зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері. Наприкінці сторони обмінялись пам’ятними подарунками.

2 3

Повернутися назад