65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Зустріч з Генеральним консулом Грецької Республіки

12-08-2016
DSC_0921

 

До Одеської обласної ради завітав Генеральний консул Грецької Республіки в Одесі пан Антоніос Хазіроглу у зв’язку із закінченням терміну перебування  на своїй посаді.

Від імені голови обласної ради Анатолія Урбанського зустріч провів його заступник Юрій Дімчогло. Він зазначив, що за усі 6 років роботи пан Антоніос Хазірогло жодного разу не дав приводу для нарікань або критики.

«Довгий час перебування на цій посаді – це визнання Вашої плідної праці та великого внеску в Одеський регіон. Сподіваюся, де б Ви не продовжили свою діяльність, Одещина назавжди залишиться у Вашому серці, – наголосив Юрій Дімчогло. – Упевнений, що усі Ваші починання та ініціативи будуть продовжені Вашим послідовником. Адже наш регіон є побратимом трьох грецьких областей – Салоніки, Серрес і Драма». Він також відмітив активну роботу Грецького культурного центру.

Під час прощальної зустрічі пан Антоніос Хазіроглу зазначив, що Одеса – це місто туризму, природньої краси та історії, де приємно жити, а найважливішим елементом привабливості міста є його мешканці. «Одеса дуже комфортне для життя місто. Тут я відчуваю щось рідне. За роки моєї роботи було здійснено багато корисних проектів, зроблено багато добрих справ», – зауважив консул.

Під час перебування на посаді Генерального консула Грецької Республіки в Одесі пан Антоніос Хазіроглу активно співпрацював з грецькою діаспорою Одеської області.

DSC_0906 DSC_0914 DSC_0921

Повернутися назад