65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Зустріч з Генеральним консулом Грецької Республіки в Одесі

29-08-2018
DSC_0867

До Одеської обласної ради з неофіційним візитом завітала Генеральний консул Грецької Республіки в Одесі пані Деспіна Кукулопуло у зв’язку із закінченням терміну перебування  на своїй посаді.

Зустріч провів голова обласної ради Анатолій Урбанський. Він зазначив, що з  пані Деспіною Кукулопуло працювати було цікаво та продуктивно. Очільник обласної ради відмітив активну співпрацю пані Кукулопуло з грецькою діаспорою Одеської області та Філією Грецького Фонду Культури.

«Сподіваюся, що досвід отриманий під час перебування на посаді Генконсула  Грецької Республіки в Одесі був позитивним і стане Вам у нагоді у подальшій діяльності. Щодо Одеської області, то маю надію, що вона залишиться тим краєм, куди б Вам хотілося повертатися знову й знову. Упевнений, що усі Ваші задуми та ініціативи щодо співробітництва між нашими країнами будуть продовжені», – зазначив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Під час зустрічі пані Деспіна Кукулопуло зазначила, що Одеса – це красиве місто туризму та історії, де приємно жити, працювати та надихатися на нові проекти. Також вона нагадала про причетність греків до будівництва та розвитку Одеси, зокрема про громадського діяча й філантропа Григорія Маразлі, який був міським головою протягом 17 років.

Зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері. Наприкінці сторони обмінялись пам’ятними подарунками.

DSC_0862 DSC_0863 DSC_0864 DSC_0867

Повернутися назад