65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Зустріч голови обласної ради Сергія Паращенка з представниками Одеського представництва Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ

19-09-2019
DSC_6360

Голова Одеської обласної ради Сергій Паращенко провів зустріч з заступником голови Одеського представництва Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні паном Ксав’є Бле та спостерігачем Одеського представництва СMM ОБСЄ Андре Лорш. У заході також взяли участь начальник управління з питань економіки, бюджету, інвестицій та міжнародного співробітництва апарату обласної ради Ірена Надем’янова та керуючий справами апарату обласної ради Олександр Балан.

Основна мета зустрічі – знайомство та  обговорення напрямків подальшого співробітництва Одеської обласної ради та Одеського представництва Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

«Одеська область – найбільша за територією область в Україні. І для нас має велике значення безпека громадян, які знаходяться в її межах. Тож ми високо цінуємо ту роботу, яку сьогодні виконує місія ОБСЄ в Одеській області. Обласна рада зацікавлена у реалізації спільних проектів, спрямованих на дотримання прав людини, забезпечення миру,  стабільності й розвитку регіону», ̶  зазначив під час зустрічі голова обласної ради Сергій Паращенко.

ДОВІДКОВО: Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні (СMM) почала свою роботу 21 березня 2014 року на підставі запиту від уряду України до ОБСЄ і консенсусного рішення всіх 57 країн-учасниць ОБСЄ. СMM – це неозброєна цивільна місія, яка працює  24 години на добу, 7днів на тиждень у всіх регіонах України. Її основні завдання – це неупереджено і об’єктивно спостерігати та звітувати про ситуацію в Україні, а також сприяти діалогу між усіма сторонами конфлікту.

DSC_6360DSC_6368 DSC_6372 DSC_6375 DSC_6379 DSC_6381

Повернутися назад