65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Зустріч Анатолія Урбанського з новопризначеним Генеральним консулом Турецької Республіки

29-10-2018
DSC_4282

Відбулася зустріч голови Одеської обласної ради Анатолія Урбанського з новопризначеним Генеральним консулом Турецької Республіки в Одесі паном Садіном Айїлдизом.

Анатолій Урбанський привітав Садіна Айїлдиза з призначенням на відповідальну дипломатичну посаду й побажав успіхів у роботі, зокрема у частині поглиблення сусідських відносин між Одеським регіоном та Турецькою Республікою.

«Маю надію, що з призначення Вас на цю посаду допоможуть в укріпленні добросусідських відносин між українським і турецьким народами. Ми розраховуємо на подальшу співпрацю з нашими турецькими партнерами, результатами якої стала низка інфраструктурних та інвестиційних проектів, що сьогодні реалізуються на території регіону. За останні роки наш край став важливим економічним, культурним та туристичним осередком держави. Тож перспектив розвитку спільних проектів у різних сферах між нашими країнами тут дуже багато. У першу чергу – агропромисловий та туристичний потенціал нашого регіону», – зазначив голова облради.

У свою чергу пан Айїлдиз подякував за привітання та зазначив, що взаємна повага, довіра й співробітництво між двома державами сприятимуть зміцненню двосторонніх відносин. Також в ході зустрічі увагу було приділено модернізації транспортних шляхів в Одеській області, зокрема йшлося про можливості залучення турецьких інвесторів для будівництва автомагістралей міжнародного значення.

Наприкінці зустрічі сторони обмінялися пам’ятними подарунками.

DSC_4273 DSC_4278 DSC_4282 DSC_4283 DSC_4287 DSC_4292

Повернутися назад