65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Змагання серед юних фігуристів

07-04-2017
DSC_3326

З 3 по 6 квітня в Одеському Палаці спорту вперше за 20 років проходили Всеукраїнські фінальні змагання серед юних фігуристів на Кубок федерації фігурного катання України.

У фіналі взяли участь 120 кращих фігуристів, які раніше пройшли чотири етапи змагань. Паралельно з цим відбулися Відкритий чемпіонат Одеської області, Всеукраїнський чемпіонат з фігурного катання серед аматорів та Кубок Спартака. Також у цьому році вперше покажуть себе команди із синхронного катання. Всього на змагання до Одеси прибуло 379 спортсменів з усієї країни віком від 6 до 15 років.

Слід зазначити, що 40 відсотків учасників, які потрапили до фіналу – вихованці Одеської школи фігурного катання. А по закінченню спортивного сезону 2016-2017 фігуристи СДЮШОР «Крижинка» вибороли 5 золотих, 5 срібних та 4 бронзові медалі у різних вікових категоріях.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки директора СДЮШОР «Крижинка» Наталії Тютюнник, провести масштабні змагання та досягти таких позитивних результатів вдалося виключно завдяки відновленню довгоочікуваного великого льоду у Палаці спорту.

Голова обласної ради Анатолій Урбанський зазначив, що Одещина має усе для розвитку фігурного катання – талановитих тренерів, перспективних спортсменів, готовність депутатського корпусу підтримувати спорт та передав свої вітання юним фігуристам: «Переконаний, у вас попереду неймовірно велике майбутнє і дуже скоро ми почуємо нові зоряні імена вихованців Одеської школи фігурного катання на європейських та світових льодових аренах. Бажаю подальших успіхів у становленні вашої професійної кар’єри, бути яскравим прикладом для виховання нової плеяди переможців. Впевненості вам, наснаги, широких життєвих і спортивних обріїв!»

Окрім цього, 8 квітня льодова арена у Палаці спорту зустрічатиме усіх бажаючих на товариському матчі серед жіночих команд з хокею, який вперше відбудеться в Одесі.

DSC_3621 DSC_3324 DSC_3326 DSC_3341 DSC_3345 DSC_3393 DSC_3416 DSC_3540

Повернутися назад