65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Журі визначило переможців конкурсу серед талановитої молоді регіону

21-10-2015
2в

          Відбулося  підсумкове засідання конкурсної комісії з призначення щорічних  Премій Одеської обласної ради талановитій молоді  за особисті досягнення у різних сферах суспільного життя.   Роботу очолила заступник голови комісії, заступник керуючого справами апарату облради Юлія Мельник.

             Нагадаємо, що Премію  встановлено вісім років тому.  З того часу неодноразово змінювалися критерії оцінювання конкурсантів.

            До участі у  змаганні на здобуття премії  допускаються школярі, студенти, молоді фахівці Одещини віком  від 14 до 35 років, які досягли особливих успіхів  у різних сферах  професійної,  наукової, творчої діяльності та спорті. Відповідно до Положення про порядок призначення премій, переможці конкурсу визначаються у 10-ти номінаціях: «кращий спортсмен», «вчений», «творча особа», «вчитель»,  «громадський діяч», «медичний працівник» та ін.. Відносно недавно було впроваджено  номінацію «За особисту мужність».

Для переможців передбачені 1-е, 2-е та 3-тє місця. Розмір  винагороди номінантів  відповідно становить 10, 7 та 5 тисяч гривень. А загальна сума Премії складає 220 тисяч гривень, які щороку передбачаються в  обласному бюджеті .

            Цьогоріч на участь у конкурсі було подано близько ста заявок. Визначати, хто є кращим із кращих – завдання справді  непросте. Проте депутати та керівники структурних підрозділів обласної ради, які входять до  журі конкурсу, в ході тривалих і емоційних дискусій визначили найбільш гідних претендентів. Їхні імена будуть названі  під час завтрашнього урочистого  нагородження і оприлюднені на сайті обласної ради.

Повернутися назад