65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Земельні питання та безпечна дорога: Григорій Діденко зустрівся з жителями Ілічанки

29-05-2021
A1607703-7BF0-4E43-8522-4B64EEC77A41

Голова Одеської обласної ради Григорій Діденко зустрівся з громадськістю у селі Ілічанка Красносільської громади 28 травня. 

Жителі села запросили голову обласної ради, аби перш за все обговорити питання виділення земельних ділянок та будівництва житлового будинку на вулиці Садовій. За словами громадян, земельні питання у селі затягуються і не вирішуються роками. Обласну раду просять втрутитись у ситуацію.

На зустрічі був присутній і депутат обласної ради Дмитро Ковбасюк. Разом вони також приїхали на вулицю Залізничну та оглянули територію біля багатоквартирних будинків.

Місцеві жителі скаржаться на значний транспортний потік по дорозі вздовж їхніх домів, зокрема вантажівок, що постійно підіймають у повітря пил. Проблему має вирішити будівництво нової дороги в об’їзд Одеси, проте до того часу також треба вжити заходи.

Голова обласної ради вирішив звернутися до Національної поліції з проханням встановити на дорозі обмеження швидкості, вантажності та «лежачих поліцейських».

«По всіх питаннях домовилися сісти всі разом за стіл переговорів, включно із керівництвом громади. Мешканці села сформують ініціативну групу, принесуть всі наявні документи, — розказав Григорій Діденко. — Відповідні документи підготують і у громаді. Орієнтовно 22 червня зберемося разом в обласній раді. Плануємо також долучити працівників юридичного управління».

Повернутися назад