65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Завершилося засідання 31-ї сесії обласної ради

20-12-2019
DSC_4806

Депутати заслухали своїх колег стосовно внесення доповнень до сесійного порядку денного, після чого приступили до його розгляду.

На початку депутатський корпус ухвалив план роботи Одеської обласної ради та план діяльності з підготовки регуляторних актів на 2020 рік.

Наступний блок питань, який підтримали депутати, стосувався затвердження або внесення змін до діючих в Одеській області регіональних комплексних, цільових програм. Далі було ухвалено кадрові питання щодо продовження строків дій контрактів з директорами  комунальних закладів освіти та поліграфічних підприємств Одеської області.

Під час сесійного засідання було заслухано керівників регіональних управлінь Державної служби з надзвичайних ситуацій та Національної поліції щодо ліквідації наслідків трагічної пожежі, яка сталася 4 грудня в Одесі на вул. Троїцькій, 25 у будівлі Одеського коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, а також щодо визначення причин виникнення пожежі. Заслухавши доповідачів, Сергій Паращенко повідомив, що 23 заявника вже отримали адресну матеріальну допомогу на загальну суму понад 1 мільйон гривень, серед яких – три родини загиблих, чотири людини, які постраждали і отримали тяжкі травми, п’ятеро постраждалих із середніми ушкодженнями, одинадцять постраждалих із травмами легкого ступеню тяжкості. Дві родини загиблих та сім постраждалих отримають фінансову допомогу до кінця місяця. Ще одинадцять родин загиблих внаслідок пожежі отримають допомогу після завершення всіх необхідних експертиз.

Далі були питання про бюджет та фінанси. Депутати хвалили внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік та бюджет на 2020 рік, враховуючи зауваження та доповнення колег.

У завершальній частині засідання розглядалися депутатські звернення до Президента України та Уряду і депутатські запити.

DSC_4806 DSC_4809 DSC_4822 DSC_4826 DSC_4839 DSC_4855 DSC_4865 DSC_48501

Повернутися назад