65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Завершуються ремонтні роботи у Красносільській ЗОШ І-ІІІ ступенів

30-01-2019
10-9

У Лиманському районі Одеської області завершуються ремонтні роботи у Красносільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Модернізацію закладу проведено за рахунок співфінансування з державного та обласного бюджетів.

Наразі будівельники здали в експлуатацію після капітального ремонту другий поверх навчального закладу. Тут розміщено класні кімнати для учнів початкових класів та приміщення бібліотеки. Також проведено роботи з утеплення фасаду будівлі, майже завершено оздоблення зовнішніх стін та внутрішній ремонт третього поверху.

Нагадаємо, перед початком навчального року у будівлі Красносільської ЗОШ І-ІІІ ступенів було встановлено енергозберігаючі вікна та двері, відремонтовано санвузли, підлоги та стелі, покладено нову плитку, повністю замінено систему опалення, каналізацію, електропроводку, оновлено протипожежну мережу, проведено ремонт великої актової зали, столової та харчоблоку, встановлено нові парадні двері. Замість пандусу на вході змонтовано підйомник для дітей з особливими потребами.

Умови для навчання у Красносільській ЗОШ І-ІІІ ступенів створені відповідно до концепції «Нова українська школа»: нове обладнання для кабінетів хімії,  біології та географії, закуплено нові шкільні парти, декілька сучасних мультимедійних комплексів, комп’ютери та необхідна оргтехніка.

«Завдяки реформі децентралізації, ініційованою та впровадженою Президентом України Петром Порошенко, країна оновлюється. Ми маємо наочні приклади позитивних змін у багатьох сферах життя громадян України у тому числі, освітній сфері. Перебуваючи з робочим візитом в Одеській області Президент зазначав, що оновлена і якісна освіта є ключовим компонентом руху країни вперед і саме освіта має стати пріоритетом у розбудові та розвитку держави. Одещина долучилася до проекту «Нова українська школа», що означає, що обласна рада всебічно сприятиме реалізації освітньої реформи на місцях», – зазначив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Довідково: Красносільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів відвідують 694 учні, 81 з яких – учні перших класів. Ця школа є найбільшою у Красносільській ОТГ. Вона обслуговує дітей з 3-х населених пунктів – с. Кубанка (учнів після 9-го класу), безпосередньо з с. Красносілка та с. Ілічанка, де немає школи.

2-36 7-14 8-10 10-9 архівне фото

Повернутися назад