65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Завершено капітальний ремонт притулку для дітей у Березівці

20-12-2018
18

У місті Березівка Одеської області завершено капітальний ремонт притулку для дітей «Веселка». У закладі утеплено та  вкрито декоративною штукатуркою фасад, замінено стару шиферну покрівлю на сучасний металопрофіль, встановлено металопластикові енергозберігаючі вікна та двері, прокладено нові труби опалення, утеплено горище, покладено тротуарну плитку на подвір’ї, встановлено огорожу та ворота навколо території притулку. Виконано багато внутрішніх робіт, зокрема – повністю оновлено приміщення харчоблоку та санвузлів, замінено сантехніку, пофарбовано стіни, підлогу у приміщеннях утеплено та вкрито ламінатом.

За словами директора притулку «Веселка» Петра Козоріза, вихованці закладу вже повернулися з Одеського обласного притулку для дітей (де вони перебували на період ремонту) в оновлені стіни Березівського притулку та почали готуватись до зимових свят.

Голова обласної ради Анатолій Урбанський неодноразово зазначав, що хід  капітального ремонту притулку знаходився на постійному контролі депутатського корпусу обласної ради. Адже даний інші соціальний об’єкт, де перебувають діти, має відповідати вимогам безпеки, санітарним нормам, бути комфортним для виховання та фізичного розвитку дітей.

«Конституцією України за кожним громадянином закріплене право на освіту, відпочинок, охорону здоров’я, заняття спортом тощо. Адже соціальна функція – одна з найважливіших функцій нашого існування. Тож відремонтувавши черговий заклад соціальної сфери, ми реалізовуємо черговий захід, спрямований на забезпечення маленьких громадян належними умовами життя згідно з їх потребами. Підкреслю, що лише завдяки реформам Президента Петра Порошенка та фінансовій децентралізації, у місцевих органи влади з’явилася реальна можливість залучати фінансові ресурси щодо активного розвитку соціальної сфери в регіонах», – зазначив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

_1 0 2 3 45 6 7 8 10 1112 1313ce4926-6a5f-4d0a-af29-11fe9425e98a 1415 16171819 20  22

Повернутися назад