65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Завершальний етап реконструкції вулиці Миру у місті Кілія

16-04-2018
Миру (2)

Стартували роботи по завершальному етапу реконструкції вулиці Миру у місті Кілія. Роботи виконуються шляхом співфінансування протягом півтора року. загальна сума фінансування за весь період – 30 млн. грн. З них – 70% кошти обласного бюджету, 30% – місцевого.

За словами голови Кілійської районної ради Павла Бойченка 6 млн. грн. із зазначеної суми були направлені на відновлення головної магістралі водогону, розташованої на вул. Миру. Через те, що досить часто (іноді до семи разів на тиждень) доводилося усувати протікання на даній ділянці було вирішено повністю замінити водогін.

«Крім заміни водогону, у рамках реконструкції вулиці Миру, буде прокладено близько 2 км високоякісного дорожнього покриття, 25 тисяч квадратних метрів тротуарної  плитки, відновлено зливостоки та проведено вуличне освітлення, будуть розбиті клумби та газони, висаджені дерева. Також приведемо до ладу площу Богдана Хмельницького.

Хочу підкреслити, що проведення даних робіт стало можливим лише завдяки особистій підтримці голови обласної ради Анатолія Урбанського та злагодженій роботі депутатів Одеського регіонального парламенту, зокрема депутата Олега Бабенка. Упевнений, що саме завдяки такій команді ми зможемо відновити Одеський регіон», – повідомив Павло Бойченко.

Миру (1) Миру (2)

Повернутися назад