65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Заступник голови обласної ради відвідав Кубейську громаду

31-01-2022
E3B08E06-C484-4E7F-8858-34002A758065

Заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський відвідав з робочим візитом Кубейську громаду Болградського району.

Восени минулого року до нього звернулися мешканці громади, а також директор місцевої школи з проханням допомогти провести ремонт у внутрішніх шкільних туалетів. Наразі діти змушені користуватись вуличними. 

Як результат кошти на проведення ремонтних робіт були передбачені в обласному бюджеті, розроблено проектно-кошторисну документацію та проведено тендер на виконання робіт. Відтак, у січні підрядна організація розпочала ремонт внутрішніх санвузлів школи села Кубей.

«Завершити роботи планують упродовж місяця. Вважаю питання облаштування внутрішніх шкільних туалетів вкрай важливим та актуальним для всіх сіл нашої області», — зазначив Вадим Шкарівський.

Заступник голови обласної ради також відвідав школу у селі Виноградне Кубейської громади. Основною проблемою для школи є те, що до села не хочуть приїжджати молоді вчителі, хоча їм намагаються створити всі умови. Разом з керівництвом села та школи обговорили шляхи розв’язання цієї проблеми.

Повернутися назад