65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Заступник голови обласної ради та депутати долучилися до сесії Южненської міськради

02-08-2021
42697E5B-2B68-4BB7-8102-41F1091E539F

Заступник голови Одеської обласної ради Вадим Шкарівський взяв участь в сесії Южненського міської ради. 

Разом з ним в Южне приїхали депутат обласної ради Тетяна Чистякова та депутат Одеської міської ради Віталій Саутьонков.

На початку сесії вони поспілкувалися з депутатським корпусом щодо взаємодії міської та обласної ради, децентралізації, бюджетного фінансування. Окремо було обговорено питання збереження фізкультурно-спортивного комплексу «Олімп» шляхом його передачі як цілісного майнового комплексу з державної власності у власність Южненській міської громади. 

Вадим Шкарівський зазначив, що з цього питання до Президента України, Кабінету Міністрів та Фонду державного майна України було направлено відповідне звернення, підтримане на VI сесії Одеської обласної ради.

Заступник голови обласної ради також відвідав село Гвардійське Одеського району, де для жителів села скоро буде відкрито оновлений дитячий ігровий майданчик. Підрядна організація вже приступила до капітального ремонту цього об’єкта. З бюджету Одеської області на 2021 рік на це буде витрачено 952 тис. грн.

Наступним пунктом візиту стало село Фонтанка Одеського району, де коштом обласного бюджету побудований сучасний комплекс для сімейного відпочинку з елементами благоустрою прилеглої території.

 

Повернутися назад