65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Заступник голови обласної ради Олександр Урбанський відвідав підрозділ ЗСУ

31-05-2022
01-31-05-2022

Днями заступник голови Одеської обласної ради Олександр Урбанський та депутат обласної ради Веніамін Унгурян відвідали з робочою поїздкою один з підрозділів наших збройних сил, які боронять рубежі на Херсонщині та Миколаївщині.
Була проведена зустріч з особовим складом та керівництвом одного з підрозділів, в ході якої були передані два позашляховики для потреб наших захисників. Також був доставлений гуманітарний вантаж для військових. В ході зустрічі були з’ясовані потреби наших захисників та вирішено продовжити співпрацю Одеської обласної ради з силами оборони нашого півдня. Олександр Урбанський зауважив, що завдяки роботі ЗСУ в Херсонській та Миколаївській областях населення Одеси та Одеської області має можливість мирно жити та працювати, тому органи місцевого самоврядування і в подальшому будуть всіляко допомагати фронту та разом наближати нашу перемогу. 
«Можна впевнено сказати, що ми під надійним захистом. Бажаємо нашим захисникам здоров’я, військової вдачі і скорішої перемоги над ворогом. Все буде Україна!» — підкреслив заступник голови Одеської обласної ради.

Повернутися назад