65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання робочої групи для планування ефективного землеробства в регіонах північного Причорномор’я України в умовах суттєвих кліматичних змін

04-08-2020
DSC_7942

В Одеській обласній раді відбулося засідання робочої групи для планування ефективного землеробства в регіонах північного Причорномор’я України в умовах суттєвих кліматичних змін.

Засідання пройшло під головуванням першого заступника голови обласної ради Вадима Шкарівського, ведучим засідання був Віктор Бакланов – голова робочої групи. Також до дискусії були запрошені представники відділу з питань природокористування апарату обласної ради, Департаменту екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації, наукових організацій, члени робочої групи, аграрії.

Учасники засідання розглянули аналітичні розрахунки та практичні рекомендації з їх науковим обґрунтуванням щодо розвитку землеробства в регіонах північного Причорномор’я України в умовах суттєвих кліматичних змін, які були напрацьовані робочою групою.

За результатами роботи було прийнято рішення підготувати звернення депутатів обласної ради до Кабінету Міністрів України щодо розробки та затвердження довгострокової державної програми розвитку землеробства в регіонах північного Причорномор’я України в умовах суттєвих кліматичних змін, та, відповідно, звернутися до голови обласної ради Сергія Паращенка з пропозицією щодо винесення даного звернення на найближчу сесію обласної ради.

DSC_7925 DSC_7962DSC_7928 DSC_7930 DSC_7939 DSC_7942 DSC_7950 DSC_7951

DSC_7969

Повернутися назад