65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії з питань земельних відносин та адміністративно-територіального устрою

27-02-2017
DSC_7720

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань земельних відносин та адміністративно-територіального устрою (голова – Олег Бабенко).

Насамперед депутати розглянули звернення Міністерства оборони України та рекомендували обласній раді розглянути можливість повернення земель Міністерству оборони, які розташовані на території Веселодолинської сільської ради Тарутинського району. Водночас, з метою збереження об’єктів природно-заповідного фонду, представник Міноборони запевнив членів комісії, що у межах Тарутинського загальновійськового полігону буде створено заказник загальнодержавного значення.

Також на розгляді у членів комісії були питання про хід виконання регіональної програми розвитку земельних відносин та охорони земель на 2016-2018 роки та регіональної комплексної програми з утворення (оновлення) містобудівної документації територій та містобудівного кадастру на 2012-2018 роки.

Решта пунктів порядку денного, які підтримали депутати, стосувалися відновлення меж земельних ділянок, що знаходяться у користуванні комунальних підприємств, установ і закладів області. Вони будуть винесені на найближчу сесію облради.

DSC_7715 DSC_7720 DSC_7726

Повернутися назад