65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії з питань управління майном спільної власності територіальних громад області

03-11-2017
12

Відбулося планове засідання постійної комісії обласної ради з питань управління майном спільної власності територіальних громад області під головуванням Ольги Юрко.

Депутати розглянули звернення директора КУ «Одеський академічний театр музичної комедії ім. М.Водяного» щодо вирішення питання передачі житла, яке знаходиться у комунальній власності області на балансі театру у власність працівнику театру артисту Тимофію Криницькому та заслухали інформацію щодо функціонування підрозділу Одеського обласного гуманітарного центра позашкільної освіти та виховання.

Далі члени постійної комісії розглянули ряд проектів рішень обласної ради, які стосуються проектів землеустрою та відведення земельних ділянок школам-інтернатам, училищам та будинкам-інтернатам Одещини.

Крім цього, депутати розглянули питання щодо можливості включення майнового комплексу у м. Роздільна до переліку об’єктів спільної власності територіальних громад області, що підлягають приватизації та заслухали звернення громадських організацій та об’єднань стосовно обстеження незадіяних об’єктів нерухомості, розташованих на території м. Одеси та  обговорили можливі шляхи фінансування робіт з реставрації, реконструкції та капітального ремонту, проведення заходів з пожежної безпеки для забезпечення функціонування будівель та споруд закладів освіти, культури, охорони здоров’я та соціального захисту і збереження іншого нерухомого майна, яке знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

1 2 6 73 8  10 912

Повернутися назад