65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії з питань транспорту, зв’язку та морегосподарського комплексу

12-02-2020
DSC_8027

Відбулося засідання постійної комісії з питань транспорту, зв’язку та морегосподарського комплексу, яке провів голова комісії Роман Сеник.

Підбиваючи підсумки засідання, Роман Сеник зазначив: «На адресу постійної комісії обласної ради надходить велика кількість звернень від жителів Одеської області щодо надання неякісних послуг автоперевізниками. У зв’язку з цим ми з колегами ініціюємо виїзні перевірки на предмет дотримання автоперевізниками умов договорів на регулярні перевезення пасажирів на автобусних маршрутах: №25 «Одеса-Чорноморськ», №75 «Одеса-Теплодар», «Одеса-Прилиманське» та № 570 «Одеса-Чорноморське», а також санітарний стан транспортних засобів.

Ще одне важливе питання порядку денного стосувалося правил користування водними об’єктами для плавання на маломірних суднах (веслових, моторних човнах) на території Одеської області. Ми закликаємо усі зацікавлені сторони долучитись до обговорення даного питання під час громадських слухань та консультацій, які пройдуть 12 березня. Разом з цим постійна комісія проводитиме виїзні засідання у Білгород-Дністровському, Біляївському, Кілійському, Ізмаїльському районах та в Одесі для того, щоб почути пропозиції і зауваження людей, які користуються маломірними суднами.

Також на розгляді у постійної комісії була низка депутатських звернень та листів».

DSC_8020 DSC_8023 DSC_8027 DSC_8031 DSC_8035

Повернутися назад