65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, спорту, культури та туризму

09-09-2016
DSC_4174

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, спорту, культури та туризму, яке очолила Марина Зінченко.

Депутати розглянули питання щодо створення окремої обласної комунальної установи дитячо-юнацької школи греко-римської боротьби та рекомендували його на розгляд комісії з питань управління майном спільної власності територіальних громад області.

Далі – заслухали звіт заступника директора Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Наталії Стельмах щодо освоєння виділених коштів на придбання підручників у 2016-2017 роках. Для вирішення ситуації із закупівлею підручників члени комісії рекомендували надати на розгляд чергової сесії обласної ради відповідне звернення до Прем’єр-міністра України та Міністра освіти.

Під час розгляду перспективного плану формування територій громад Одеської області депутати внесли ряд пропозиції та зауважень. Детальне обговорення цієї теми пройде і на інших засіданнях постійних комісій облради.

Також члени комісії вирішили визначити делегатом від Одещини депутата обласної ради Максима Повзуна на парламентські слухання на тему: «Ціннісні орієнтації сучасної  української молоді».

Решта питань порядку денного знаходиться на контролі комісії і розглядатиметься на черговому засіданні.

DSC_4169 DSC_4174 DSC_4183

Повернутися назад