65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії з питань освіти, науки, молодіжної політики, спорту, культури та туризму

25-05-2016
photo_2016-05-25_09-19-09

Голова обласної ради Анатолій Урбанський взяв участь у роботі постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, спорту, культури та туризму (керівник – Марина Зінченко).

На розгляді комісії було звернення директора ТОВ «Український кінофестиваль» Сергія Ященка щодо часткового фінансування VII Одеського міжнародного кінофестивалю як масштабного культурного заходу регіону в обсязі 3 мільйонів гривень. Заслухавши Сергія Ященка, Анатолій Урбанський зазначив, що проведення міжнародного фестивалю позитивно впливає не тільки на розвиток вітчизняного кіно, але й на імідж всього міста, приваблюючи туристів. Депутати підтримали дане звернення, але в обсязі 1,5 мільйонів гривень та за умови, якщо всі витрати виділених з обласного бюджету коштів будуть узгоджені з постійною комісією.

Під час подальшої роботи депутати розглянули звернення голови Іванівської районної ради Олександра Беспалого щодо виділення коштів на проведення капітального ремонту дитячого садка, який знаходиться на балансі Баранівської сільської ради Іванівського району, та рекомендували це питання на розгляд пленарного засідання обласної ради.

Також члени комісії одностайно підтримали внесення змін до регіональної програми підтримки розвитку книговидання та засобів масової інформації в Одеській області на 2014-2016 роки.

photo_2016-05-25_09-19-09

Повернутися назад