65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії з питань екології

18-05-2016
IMG_6144

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань екології, природокористування, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків, яке відбулося під головуванням Валентина Волканова, депутати розглянули низку профільних питань.

Так, члени комісії заслухали звіт про хід виконання рішення обласної ради «Про затвердження регіональної програми «Ліси Одещини на 2011-2015 роки», зазначили важливість цієї програми та вирішили рекомендувати Одеському обласному управлінню лісового та мисливського господарства спільно з відділом природокористування апарату обласної ради підготувати нову програму «Ліси Одещини» та внести її на розгляд обласної ради.

Заслухавши заступника начальника Одеського обласного управління водних ресурсів Івана Кічука щодо передачі безхазяйних гідротехнічних споруд у комунальну власність, постійна комісія вирішила рекомендувати Одеському обласному управлінню водних ресурсів підготувати проект рішення щодо порядку передачі даних споруд у комунальну власність та винести його на розгляд постійної комісії.

Учасники засідання розглянули ще декілька проектів рішень обласної ради порядку денного, які представили для винесення на найближчу сесію обласної ради.

IMG_6129 IMG_6144

Повернутися назад