65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії з питань екології, природокористування, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків

28-09-2016
DSC_5233

Відбулося чергове засіданні постійної комісії обласної ради з питань екології, природокористування, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків під головуванням Валентина Волканова.

Перш за все депутати заслухали доповідача – Ігора Семківа, тимчасово виконуючого обов’язки начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи ОДА про розгляд Регіональної програми цивільного захисту, територіальної оборони, техногенної та пожежної безпеки Одеської області. Йшлося про система регіонального оповіщення, яка застаріла та потребує оновлення. З метою турботи про населення депутати вирішили доопрацювати це питання с фахівцями, розглянути на наступному засіданні постійної комісії та на прикладі інших регіонів України обрати певну систему оповіщення населення.

Далі члени комісії заслухали директора Департаменту «Агенства з питань інвестицій та розвитку» ОДА – Любов Шипович  про затвердження Плану заходів з реалізації  у 2016-2017 роках Стратегії економічного та соціального розвитку Одеської області до 2020 року. В результаті депутати підтримали план заходів та рекомендували винести його на чергову сесію обласної ради.

Учасники засідання розглянули звернення щодо перерахування орендної плати за використання водних об’єктів. Йшлося про Василівський ставок Біляївського району  та Каїро-Зоринський Комінтернівського району. Ретельно обговоривши питання, депутати рекомендували зменшити орендну плату за використання водних об’єктів на 2 роки.

DSC_5233 DSC_5235 DSC_5241 DSC_5246 DSC_5249 DSC_5250 DSC_5254

Повернутися назад