65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження

27-06-2018
DSC_7227

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження, яке провів заступник голови комісії Валентин Душейко.

Відповідно до порядку денного, депутатами було розглянуто ряд звернень. Зокрема – два звернення депутата обласної ради Олександра Адзеленко щодо газифікації та встановлення сучасного котла для опалення Ставківської ЗОШ І-ІІ ступенів Розквітівської ОТГ Березівського району та щодо виділення коштів на проведення капітального ремонту будівлі Березівського притулку для дітей.

Також на розгляді у постійної комісії були звернення: від Біляївського міського голови щодо фінансування проекту «Будівництво водогону на території Біляївської ОТГ; голови Ізмаїльської РДА щодо виділення коштів на закінчення відповідної черги будівництва газопроводу високого тиску для газопостачання сіл Ларжанка, Нова Некрасівка, Озерне, Нове Озерне; Кубейського сільського голови Болградського району стосовно сприяння у виділенні коштів з обласного бюджету на нагальні потреби села.

DSC_7225 DSC_7227 DSC_7234 DSC_7237

Повернутися назад