65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії обласної ради з питань управління майном спільної власності територіальних громад області

10-10-2019
DSC_8267

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань управління майном спільної власності територіальних громад області, яке провела голова комісії Ольга Юрко.

На початку засідання було обрано секретаря постійної комісії – Віталія Саутьонкова замість Юрія Басюка.

Далі депутати розглянули та підтримали ряд проектів обласної ради, зокрема – про внесення змін до Порядку надання цільової адресної допомоги сім’ям, які опинилися у скрутних життєвих обставинах та малозабезпеченим верствам населення Одеської області, про внесення змін до Положення про постійні комісії Одеської ради сьомого скликання, про списання дебіторської заборгованості зі сплати орендної плати за окремими об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області. Також ухвалено кадрові та поточні майнові питання.

Постійною комісією розглянуто ряд листів, серед яких – лист управління обласної ради з майнових відносин щодо погіршення стану несучих конструкцій споруд пам’ятки архітектури – Аккерманської фортеці, у зв’язку з чим необхідно провести розрахунок за виконані об’єми робіт та продовжити виконання робіт з метою вжиття заходів направлених на недопущення подальших руйнувань на об’єкті згідно укладених договорів з підрядними організаціями.

DSC_8267 DSC_8269 DSC_8271 DSC_8273 DSC_8279 DSC_8283 DSC_8289

Повернутися назад