65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії обласної ради з питань регламенту, місцевого самоврядування, депутатської діяльності, етики та гласності

27-01-2020
HAK_4433

У рамках підготовки до тридцять другої сесії обласної ради сьомого скликання відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань регламенту, місцевого самоврядування, депутатської діяльності, етики та гласності, яке провів Віктор Андрєєнков.

Депутати розглянули проекти рішень обласної ради, які увійдуть до порядку денного чергової сесії.

«Згідно порядку денного депутати розглянули чотири питання, три із них профільні для нашої комісії і одне – проект рішення «Про затвердження Стратегії розвитку Одеської області на період 2021-2027 років». Також ми обрали Борейко Олену Миколаївну заступником голови постійної комісії (замість Віктора Івановича Бубнова, який нещодавно пішов з життя). На чергову сесію обласної ради комісією рекомендовано розглянути проект рішення «Про звіти депутатів Одеської обласної ради VII скликання за 2019 рік» (остаточно до кінця травня 2020 року всі депутати мають надати інформацію про депутатський звіт щодо своєї роботи за минулий рік в апарат обласної ради)», – розповів Віктор Андрєєнков по завершенню комісії.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Повернутися назад