65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Продовжується засідання постійних комісій облради

07-06-2018
HAK_6081

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, спорту, культури та туризму, яке провела голова комісії Марина Зінченко.

Відповідно до порядку денного були розглянуті проекти рішень обласної ради, зокрема: про внесення змін до програми розвитку туризму і курортів в Одеській області на 2017-2020 роки, щодо передачі цілісного майнового комплексу комунального закладу «Подільська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів – ліцей інформаційних технологій» зі спальної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області до комунальної власності територіальної громади місті Подільськ, про внесення змін до комплексної програми «Освіта Одещини на 2015-2018 роки».

Також на розгляді у депутатів був перелік спроможних територіальних громад Одеської області, який пропонується включити до перспективного плану формування територій громад Одеської області.

***

Також цього дня відбулося чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань економіки, промисловості, підприємництва, регуляторної політики та інвестиційної діяльності, яке провів Анатолій Хмелевський.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Повернутися назад