65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики

23-06-2020
DSC_5509

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики, яке провів голова комісії Анатолій Садовник.

Голова постійної комісії розповів, що на засіданні обговорювалося питання щодо збільшення фінансування закладів охорони здоров’я обласного підпорядкування в умовах контрактування з НСЗУ. Постійна комісія підтримала збільшення фінансування за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я для: структурного підрозділу «Обласний центр телемедицини» КНП Одеська обласна лікарня» Одеської обласної ради, КНП «Одеський обласний консультативно-діагностичний центр», КНП «Одеський обласний ендокринологічний диспансер» Одеської обласної ради», КНП «Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги і медицини катастроф» Одеської обласної ради», КНП «Одеський обласний медичний центр психічного здоров’я» Одеської обласної ради», КП «Балтська багатопрофільна лікарня».

Також розглядалися пропозиції Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації щодо внесення змін до обласної цільової програми «Доступна медицина на 2018-2020 роки» на 2020 рік. Дане питання було потребує детального вивчення, і розглядатиметься на наступному засіданні.

По всім питанням, які розглядалися на засіданні постійної комісії, будуть відпрацьовані відповідні висновки та рекомендації.

DSC_5501 DSC_5502 DSC_5504 DSC_5506 DSC_5509 DSC_5511

Повернутися назад