65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики

17-03-2020
DSC_1394

Голова Одеської обласної ради Сергій Паращенко взяв участь у засіданні постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики, яке провів голова комісії Анатолій Садовник.

У засіданні також взяли участь перший заступник голови обласної ради Вадим Шкарівський, заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Віталій Свічинський, депутати обласної ради, т.в.о. директора Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації Оксана Рокунець-Сорочан, в.о директора ДУ «Одеський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» Віталій Гончаров, керівники Одеської обласної клінічної лікарні та Одеської обласної клінічної дитячої лікарні, а також керівники Одеського обласного центру екстреної медичної допомоги і медицини катастроф та Одеської міської клінічної інфекційної лікарні.

Комісією було розглянуте питання про готовність закладів охорони здоров’я Одеської області до проведення заходів щодо запобігання поширенню на території Одеської області гострої респіраторної хвороби, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2, про забезпечення санітарно-епідеміологічного добробуту населення області та заходів щодо стабілізації епідеміологічної ситуації.

В ході засідання Сергій Паращенко надав доручення постійній комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики ознайомитись з роботою обласних медичних закладів стосовно наявності засобів індивідуального захисту.

Також депутати розглянули питання щодо придбання за рахунок резервного фонду обласного бюджету діагностичних тест-систем та витратних матеріалів для проведення діагностичних досліджень для Одеського обласного лабораторного центру Міністерства охорони здоров’я України.

DSC_1393DSC_1388

DSC_1332DSC_1368  DSC_1377

DSC_1381 DSC_1361DSC_1410

Повернутися назад