65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії обласної ради з питань міжрегіонального і міжнародного співробітництва

26-02-2020
DSC_9290

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань міжрегіонального і міжнародного співробітництва, яке провів заступник голови комісії Олександр Ахмеров.

«Постійна комісія підтримала проект рішення обласної ради про затвердження членського внеску Одеської області до Асоціації транскордонного співробітництва «Єврорегіон Нижній Дунай» за 2019 рік.

Далі ми з колегами заслухали представника Південного регіонального управління державної прикордонної служби щодо стану місцевих пунктів пропуску. Слід зазначити, що переважна більшість прикордонних пунктів пропуску знаходиться у вкрай незадовільному стані. Тому постійна комісія рекомендувала Південному регіональному управлінню державної прикордонної служби  звернутися до обласної державної адміністрації щодо розробки проекту рішення про внесення відповідних змін до «Регіональної програми будівництва, облаштування, реконструкції та утримання місцевих пунктів пропуску через українсько-молдовсько-румунський державний кордон у межах Одеської області на період до 2020 року», – розповів заступник голови постійної комісії Олександр Ахмеров.

DSC_9290 DSC_9293 DSC_9294 DSC_9301 DSC_9302

Повернутися назад