65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії обласної ради з питань екології, природокористування, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків

10-12-2019
DSC_3603

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань екології, природокористування, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків, яке провів голова комісії Валентин Волканов.

Відповідно до порядку денного, депутати розглянули ряд проектів рішень, надані обласною державною адміністрацією та листи управління обласної ради з майнових відносин щодо виділення коштів з обласного бюджету на протипожежні заходи на об’єктах комунальної власності.

«З усіх розглянутих питань порядку денного я б виділив три основних. Перше – бюджет Одеської області на 2020 рік, адже це основний документ фінансування всіх програм Одеської області. Друге, з огляду на профіль нашої комісії, – це проект рішення «Одеської регіональної комплексної програми довкілля на 2020-2021 роки», тому що це дорожня карта по вирішенню екологічних питань Одеської області. До даної програми ми включили фінансування основних напрямків, які потрібні для поліпшення екологічної ситуації в Одеській області. Також депутати одностайно підтримали виділення коштів з облбюджету на протипожежні заходи в Одеському обласному медичному центрі психічного здоров’я – 12,8 млн. грн та Одеському обласному онкологічному диспансері – 6 млн. 678 тис грн», – підкреслив Валентин Волканов по завершенню засідання.

DSC_3560 DSC_3563 DSC_3593 DSC_3594 DSC_3598 DSC_3603

Повернутися назад