65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та банківської діяльності

19-04-2017
DSC_5681

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансово-економічної політики та банківської діяльності (голова – Євгенія Абрамова). На засіданні було розглянуто низку профільних питань.

Зокрема депутати погодили внесення зміни до видаткової частини обласного бюджету на 2017 рік шляхом перерозподілу видатків головним розпорядникам коштів обласного бюджету, а саме Одеській обласній раді – на здійснення власних функцій та розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань. Здійснення перерозподілу видатків бюджету в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених головним розпорядникам бюджетних коштів шляхом внесення зміни до переліку об’єктів, видатки по яких здійснюються у 2017 році за рахунок коштів бюджету розвитку, постійна комісія не погодила через непідтвердження узгодженості пропозицій з депутатами, які були ініціаторами виділення вказаних видатків.

Далі членами постійної комісії було відправлено на доопрацювання до Одеської обласної державної адміністрації через відсутність інформації щодо джерел збільшення фінансування запропонованих видатків проекти рішень: “Про внесення змін до рішення обласної ради від 21 лютого 2014 року №1020-VI “Про затвердження регіональної програми розвитку агропромислового комплексу Одеської області на 2014-2018 роки” та “Про внесення змін до рішення обласної ради від 21 лютого 2014 року №1021-VI “Про затвердження Комплексної програми охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки в Одеській області на 2014-2019 роки”.

Депутати також розглянули висновки та рекомендації постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження. Постійній комісії рекомендовано вивчити доцільність виділення фінансування з обласного бюджету на певні об’єкти та заходи разом з головними розпорядниками бюджетних коштів та направити висновки до Департаменту фінансів Одеської обласної державної адміністрації  для пошуку джерел фінансування та врахування під час підготовки змін до бюджету.

Крім того, постійна комісія прийняла рішення про проведення позачергового засідання 20 квітня поточного року о 13:00 для розгляду проекту розпорядження Одеської обласної державної адміністрації “Про перерозподіл видатків обласного бюджету на 2017 рік” в частині здійснення перерозподілу видатків бюджету в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених головним розпорядникам бюджетних коштів шляхом внесення зміни до переліку об’єктів, видатки по яких здійснюються у 2017 році за рахунок коштів бюджету розвитку.

DSC_5704 DSC_5681 DSC_5693 DSC_5695 DSC_5696 DSC_5702 DSC_5703

Повернутися назад