65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії обласної ради з питань будівництва, регіонального розвитку

11-12-2018
HAK_8445

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань будівництва, регіонального розвитку, яке провів голова комісії Аркадій Губерник.

Відповідно до порядку денного депутати розглянули проекти рішень обласної ради, зокрема про затвердження комплексної регіональної програми забезпечення громадян житлом в Одеській області на 2018-2021 роки, про обласний бюджет на 2019 рік, про затвердження програми соціально-економічного та культурного розвитку Одеської області на 2019 рік.

Членами комісії було заслухано доповіді керівників КП «Одеська обласна енергозберігаюча компанія» та КП «Облтрансбуд» щодо освоєння коштів бюджету розвитку у 2018 році, головним розпорядником коштів яких визначено Департамент житлово-комунального господарства та енергоефективності обласної державної адміністрації.

Також на розгляді у постійної комісії був ряд листів та звернень депутатів обласної ради, проекти рішень обласної ради: про звіт голови обласної ради про свою діяльність за 2018 рік, про звіти депутатів обласної ради сьомого скликання за 2018 рік.

Окрім цього депутати розглянули деякі організаційні питання, зокрема – щодо зміни назви «постійна комісія обласної ради з питань будівництва, регіонального розвитку» на «постійна комісія обласної ради з питань архітектури, будівництва, регіонального розвитку, культурної спадщини».

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Повернутися назад