65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання постійної комісії обласної ради з питань будівництва, регіонального розвитку та культурної спадщини

16-06-2016
photo_2016-06-16_18-31-55

Відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань будівництва, регіонального розвитку та культурної спадщини, яке провів заступник голови комісії Іван Кюссе.

На розгляд депутатів був винесений проект рішення обласної ради щодо внесення змін до регіональної комплексної програми з утворення (оновлення) містобудівної документації територій та містобудівного кадастру Одеської області на 2012-2018 роки. Заслухавши начальника управління містобудування та архітектури Надію Бєлєнко, члени комісії висловили ряд зауважень та рекомендували Управлінню містобудування та архітектури доопрацювати даний проект рішення. Зокрема, обґрунтувати суми, необхідні для підготовки містобудівної документації території та містобудівного кадастру у розрізі проектів.

Далі члени комісії заслухали звіт директора Департаменту «Агенство з питань інвестицій та розвитку» Одеської ОДА Любов Шипович щодо виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Одеської області за 2015 рік.

Окрім цього депутати рекомендували Департаменту «Агентство з питань інвестицій та розвитку» обласної державної адміністрації доопрацювати проект рішення про затвердження плану заходів з реалізації у 2016-2017 роках стратегії економічного та соціального розвитку Одеської області до 2020 року, підготувавши ряд антикризових заходів для поліпшення економічних та соціальних показників Одеської області в рамках зазначеного плану.

photo_2016-06-16_18-31-55

Повернутися назад