65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання обласної ради з питань екології, природокористування, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків

19-07-2017
DSC_6572

Відбулося чергове засідання постійної комісії обласної ради з питань екології, природокористування, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків, яке провів Валентин Волканов.

Депутати розглянули низку профільних питань. Серед них – звернення жителів с. Шабо Білгород-Дністровського району щодо допомоги у вирішенні проблеми руйнування берегу Дністровського лиману. Ретельно розглянувши дане питання, комісія відзначила, що на поточний рік в обласному бюджеті передбачено кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації та капітальний ремонт системи водовідведення зливових стоків.

Також на порядку денному у комісії був лист Міністерства оборони України щодо сприяння Міноборони в оголошенні частини природної території Тарутинського загальновійськового полігона заказником загальнодержавного значення «Тарутинський степ». З метою вивчення питання стосовно підвищення природоохоронного статусу ландшафтного заказника місцевого значення «Тарутинський степ» та розширення його території, при обласній державній адміністрації планується створення робочої групи. В результаті обговорення було рекомендовано включити до складу робочої групи ОДА депутата обласної ради Трифона Антова – члена постійної комісії з питань екології, природокористування, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків.

Наприкінці засідання депутати затвердили план роботи постійної комісії на друге півріччя 2017 року.

DSC_6572 DSC_6574 DSC_6581

Повернутися назад