65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Премія талановитій молоді

01-11-2016
DSC_9608

Відбулося засідання конкурсної комісії з присудження щорічної Премії Одеської обласної ради талановитій молоді за особисті досягнення у різних сферах суспільного життя.

Конкурсну комісію очолює керуючий справами апарату Одеської обласної ради. Персональний склад комісії затвердив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

Конкурс проводиться з метою реалізації державної молодіжної політики, виявлення, просування, морального заохочення та матеріальної підтримки на обласному рівні обдарованої молоді:

Премії присуджуються щорічно талановитій молоді, особливі досягнення якої сприяють утвердженню міжнародного авторитету та позитивного іміджу Одеського регіону та держави у цілому, розвитку суспільно-економічного життя області та країни. Премії присуджуються у 10-ти  номінаціях. У кожній з номінацій премії присуджуються за трьома призовими місцями:

І місце – 10000 грн;

ІІ місце – 7000 грн;

ІІІ місце – 5000 грн;

Виплата премій здійснюється одноразово за рахунок коштів, передбачених в обласному бюджеті Одеської області на виплату щорічної Премії Одеської обласної ради талановитій молоді за особисті досягнення у різних сферах суспільного життя, головним розпорядником яких є Одеська обласна рада.

Наразі члени комісії розглядають подання та проводять відбір на присудження премій з 99 учасників конкурсу.DSC_9601 DSC_9602 DSC_9608 DSC_9611

Повернутися назад