65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засідання комісії з етики та гласності

13-04-2016
HAK_0642

На засіданні постійної комісії обласної ради з питань регламенту, місцевого самоврядування, депутатської діяльності, етики та гласності під керуванням Віктора Андрєєнкова депутати розглянули проект рішення про внесення змін до Регламенту Одеської обласної ради VII скликання.

В роботі засідання взяв участь очільник обласної ради Анатолій Урбанський.

Обговорюючи питання порядку денного, постійна комісія разом з головою обласної ради підготувала відповідний проект рішення та запропонували його до розгляду на черговій сесії обласної ради.

Також учасники засідання розглянули лист голови постійної комісії обласної ради з питань будівництва, регіонального розвитку та культурної спадщини Марії Гайдар щодо розширення повноважень даної постійної комісії. Мова йдеться про пооб’єктний розподіл коштів та здійснення контролю за ефективністю виконання обласного бюджету, що спрямовані на будівництво, ремонт та поточне утримання автомобільних доріг. Проте, вказані пропозиції не набрали більшості голосів від загального складу комісії, отже рішення з цього питання не було прийнято.

Також учасники засідання заслухали решту питань порядку денного, що входять до сфери роботи постійної комісії та знаходяться на її контролі.

HAK_0640 HAK_0647

Повернутися назад