65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Засіданні постійної комісії обласної ради з питань екології, природокористування, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків

19-10-2016
DSC_8129

Відбулося чергове засіданні постійної комісії обласної ради з питань екології, природокористування, запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків під головуванням Валентина Волканова. Депутати розглянули низку профільних питань.

Учасники засідання заслухали начальника Одеського обласного управління лісового та мисливського господарства – Володимира Домікана, щодо проекту рішення обласної ради  «Про затвердження регіональної програми «Ліси Одещини на 2016- 2020 роки». Члени комісії підтримали та рекомендували винести дане питання на засідання сесії.

Далі депутати підтримали кандидатуру запропоновану на посаду директора Регіонального ландшафтного парку « Тулігульський»  Віталія Петрусенко – т.в.о директора Регіонального ландшафтного парку « Тулігульський».

Також заслухали доповідь Тетяни Беспоясної – представника ОДА «Агенства з питань інвестицій та розвитку»  щодо розгляду  протоколу № 10 засідання спільної робочої групи з питань децентралізації та доопрацювання перспективного плану формування територій громад Одеської області. Питання було визнано таким, що потребує суттєвого доопрацювання з урахуванням пропозицій депутатів та місцевих громад.

DSC_8123 DSC_8124 DSC_8129 DSC_8132 DSC_8134

 

Повернутися назад