65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Заплановано ремонтні роботи на стадіоні “Локоматив” у м. Подільськ

05-07-2018
DSC_7336

На стадіоні «Локомотив» у місті Подільськ буде проведено ремонт. Кошти на проведення робіт було виділено з бюджету області в рамках обласної комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту. Тут заплановано відновити та облаштувати тенісний корт, замінити ворота та калитки в огорожі, розташованій по периметру стадіону.

Стадіон складається з поля для футболу, баскетбольного майданчику, корту для великого тенісу, майданчику із тренувальним обладнанням та бігових доріжок. Тут проводяться заняття з різноманітних спортивних секцій та уроки з фізичної культури поблизу розташованих шкіл та гімназії.

«Важливою умовою для фізичного і духовного розвитку молоді є популяризація спорту та здорового способу життя. Тож відновлення спортивних об’єктів – це наш вклад в майбутні великі досягнення наших спортсменів. Слід зазначити, що завдяки співпраці місцевої влади та депутатського корпусу обласної ради на цей рік заплановано ще декілька проектів, спрямованих на соціально-економічний розвиток міста Подільськ. Зокрема заміна вікон, утеплення фасадів у шкільних, дошкільних закладах та житлових будинках, частковий ремонт доріг, облаштування центральної частини міста», – розповів голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський.

DSC_7334 DSC_7336 DSC_7343 DSC_7345

Повернутися назад