65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

Заплановано ремонт гуртожитку Подільського медучилища

06-07-2018
Медучилище (8)

У рамках Обласної цільової програми «Здоров`я» на 2014-2018 роки» за рахунок коштів обласного бюджету найближчим часом розпочнуться роботи з капітального ремонту гуртожитку Подільського медичного училища ім. В.О.Жуковського (м. Подільськ, пр-кт Перемоги, 8).

На проведення даних робіт передбачено майже півтора мільйона гривень.

Нагадаємо, у минулому році за рахунок обласного бюджету було повністю оновлено фасад будівлі медичного училища, замінено покрівлю, проведена часткова заміна старих вікон та вхідних дверей на енергозберігаючі.

На думку голови Одеської обласної ради Анатолія Урбанського, дуже важливо вирішувати питання розвитку вищих навчальних закладів будь-яких рівнів акредитації комплексно:

«У Подільському медичному училищі стартову профільну освіту отримують молоді люди зі всієї України. Для більшості з них гостро стоїть питання проживання у місті під час навчання. Адже підготовка спеціалістів у навчальному закладі відбувається лише за денною формою навчання. Тож наше завдання створити максимально комфортні умови не лише для отримання освіти, а й допомогти у вирішенні соціально-побутових питань майбутніх спеціалістів», – зауважив Анатолій Урбанський.

1 Медучилище (1) Медучилище (2) Медучилище (3) Медучилище (4) Медучилище (5) Медучилище (6) Медучилище (7) Медучилище (8) медучилище (10) медучилище (9)

Повернутися назад