65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

За результатами комісії обласна рада підготувала проєкт рішення «Про розірвання договору про встановлення безстрокового платного земельного сервітуту від 23 вересня 2019 року № 01»

05-02-2020
DSC_7370

Голова Одеської обласної ради Сергій Паращенко вніс проєкт рішення «Про розірвання договору про встановлення безстрокового платного земельного сервітуту від 23 вересня 2019 року № 01» на частину земельної ділянки площею 0,0552 га, яка розташована за адресою: місто Одеса, просп. Шевченка земельна ділянка 31-а, у зв’язку із низкою порушень законодавства та невиконанням зобов’язань по здійсненню благоустрою прилеглої території до сервітуту, встановлених пунктом 5.4.1.

«Ми з колегами по депутатському корпусу провели виїзну нараду, під час якої оглянули будівлю спортивного комплексу та прилеглу до нього територію. Чисельні порушення законодавства України та вимог протипожежної безпеки помітні неозброєним поглядом, тому спеціальною комісією було перевірено стан будівлі КУ «Одеська обласна школа вищої спортивної майстерності «Олімпієць» та проведено огляд прилеглої земельної ділянки між спортивним комплексом та будівельним майданчиком багатоповерхівки», – повідомив голова обласної ради Сергій Паращенко.

За результатами перевірки були виявлені пошкодження на будівлі «Олімпійця», а також порушення містобудівного, земельного та цивільного законодавства України. Всі ці порушення та використання земельної ділянки не за цільовим призначенням призводять до руйнування будівлі «Олімпійця» й наносять збитки комунальній власності Одеської обласної ради.

Ознайомитися з проєктом рішення обласної ради можна за посиланням: https://oblrada.od.gov.ua/wp-content/uploads/32-32-VII.pdf

DSC_7338 DSC_7361 (1) DSC_7370

Повернутися назад