65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

З урахуванням пропозицій

25-02-2016
2стратегия

Голова облради Анатолій Урбанський та керівник апарату ОДА Вадим Грузин провели нараду з керівництвом міста Чорноморськ щодо спільного відпрацювання пропозицій до плану заходів в рамках Стратегії економічного та соціального розвитку регіону до 2020 року (нині йдеться про 2016-2017 роки).

Крім Чорноморського міського голови Валерія Хмельнюка у засіданні взяли участь народний депутат України Василь Гуляєв, депутати облради від Чорноморська (на момент обрання – Іллічівська) Євген Копотієнко, Павло Напрієнко та Олексій Кобильніков. Під час наради йшлося про необхідність об’єднання зусиль обласної та міської влади (і спрямування коштів з бюджетів різних рівнів) на вирішення проблем Чорноморська. Серед найбільш важливих з них – запобігання протизсувним процесам шляхом  проведення берегоукріплювальних робіт у місті та прилеглій до нього території, будівництво нової гімназії. Звісно, реалізація цих та інших озвучених на зустрічі планів потребує значних фінансових затрат. Тому голова обласної ради Анатолій Урбанський висловився за доцільність залучення коштів з міського бюджету Чорноморська, а також з обласного бюджету та державного фонду регіонального розвитку.

Голова облради та керівник апарату облдержадміністрації дали доручення розробникам Стратегії економічного та соціального розвитку Одеської області до 2020 року доопрацювати документ із врахуванням озвучених на нараді пропозицій щодо найбільш нагальних потреб Чорноморська.

2стратегия 1стратегия

Повернутися назад