65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

З обласного бюджету виділено кошти на реалізацію заходів регіональної програми цивільного захисту техногенної та пожежної безпеки Одеської області на 2014-2017 роки

03-07-2017
DSC_09051-523×460

На минулій сесії обласної ради депутатський корпус підтримав внесення змін до видатків обласного бюджету на 2017 рік на реалізацію заходів регіональної програми цивільного захисту техногенної та пожежної безпеки Одеської області на 2014-2017 роки – «Закупівля спеціалізованої аварійно-рятувальної техніки та оснащення з відповідною комплектацією та обладнанням для забезпечення роботи штабу з НС, виконання аварійно-рятувальних робіт». Так, 6 мільйонів 100 тисяч гривень передбачено на придбання для Одеського гарнізону матеріально-технічних засобів, які на даний час є вкрай необхідними. Зокрема, кошти у сумі 4 мільйони гривень буде спрямовано на створення газодимозахисної служби та придбання сучасних засобів зв’язку, а 2 мільйони 100 тисяч гривень – на закупівлю апаратів на стислому повітрі, бойового і форменого одягу.

Підвищення рівня матеріально-технічного забезпечення значно зміцнить стан боєготовності пожежно-рятувальних підрозділів Одеського гарнізону та покращить загальний рівень пожежної та техногенної безпеки в області. А закупівля спеціального одягу та апаратів є дуже важливим кроком на шляху до полегшення роботи та забезпечення безпеки рятувальників під час виконання завдань за призначенням.

«Боєздатність пожежно-рятувальних підрозділів залежить не лише від досвідченості кожного рятувальника, але й від сучасного матеріально-технічного оснащення підрозділів. І дуже важливим кроком є підтримка органів влади усіх рівнів», – зазначив голова обласної ради Анатолій Урбанський.

DSC_09051-523x460

Повернутися назад