65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

З Днем працівників харчової промисловості!

21-10-2018
collage

Шановні працівники харчової промисловості, вітаю вас із професійним святом!

Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської  продукції є однією із провідних галузей  Одещини, яка відіграє значну роль у загальному розвитку економіки  нашого регіону. У складі галузі переважають виробництво жирів, цукру, хлібобулочних виробів, круп та борошна, какао, шоколаду, шоколадних та цукристих кондвиробів, риби, промислова переробка овочів та фруктів, м’ясна та молочна промисловість.

Підприємства Одеської області забезпечують переважну частину харчового виробництва у країні. Зокрема, на Одещину припадає 70% загального виробництва м’ясних консервних виробів; 60% виробництва виноробної продукції країни; понад 20% – соняшникової олії. Промисловий потенціал Одещини дає можливість закріпити її позиції на міжнародному рівні.

Саме працівники харчової промисловості забезпечують продовольчу стабільність країни, вносячи вагомий внесок у розвиток економіки. Продукцію вітчизняних харчовиків знають споживачі країн ЄС та Азії.

Бажаю вам, шановні трудівники харчової та переробної промисловості, міцного здоров’я, наснаги, високих матеріальних статків та нових виробничих успіхів на благо Одещини!

Голова обласної ради

Анатолій Урбанський

collage

Повернутися назад