65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

З Днем Державного Прапора України!

23-08-2017
4

У День Державного Прапора України багато будівель прикрасили жовто-блакитні знамена. Над головним адміністративним будинком Одещини цей національний символ майорить цілий рік. Але з нагоди свята відбулася урочиста церемонія, і на флагшток додатково було піднято Великий Державний Прапор.

Святкування розпочалося з шикування роти почесної варти, військового оркестру, прапороносної групи командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України, керівників та працівників Одеської обласної ради та облдержадміністрації, представників громадськості та ЗМІ, воїнів АТО на площі перед адмінбудинком.

З початком підйому Державного Прапора особовий склад роти почесної варти та представники обласної ради та облдержадміністрації урочисто виконали Державний Гімн України у музичному супроводі військового оркестру.

З нагоди свята голова обласної ради Анатолій Урбанський привітав присутніх:

«Синьо-жовтий прапор – це символ свободи, незалежності, національної єдності та відродження України. Ми маємо його поважати і шанувати як найвищу національну святиню. Мить, коли піднімається Державний Прапор України та звучить Державний Гімн, – це момент піднесення, який наповнює серця гордістю за рідну країну. Нехай ваше життя завжди буде яскравим і багатим, як кольори нашого державного стягу!»

Свято завершилося урочистим маршем роти почесної варти командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України.1 2 3 4 5 6 7 флаг (3) флаг (4)

Повернутися назад