65032, пр-т. Шевченка, 4, м. Одеса, Україна

З Днем автомобіліста і дорожника!

28-10-2018
Fotoram.io

Шановні працівники автомобільного транспорту і дорожнього господарства,  прийміть вітання з нагоди професійного свята!

У цій важливій сфері трудиться численна армія професіоналів, праця яких має виняткове значення для забезпечення життєдіяльності населених пунктів.

Від якості роботи водіїв громадського транспорту, вантажних і спеціалізованих машин, будівельників доріг та працівників ремонтних служб, інженерів й диспетчерів залежить транспортна інфраструктура, розвиток економіки та соціальної сфери Одеського регіону.

Сьогодні Одещина демонструє стрімкий рух у напрямку відновлення дорожньої інфраструктури. Адже завдяки рішучим ініціативам Уряду та Президента України Петра Порошенка, нам вдалося зрушити з місця питання відновлення автошляхів і міжнародного, і місцевого значення.  В рамках фінансової децентралізації, місцеві органи влади мають дієву можливість залучати ресурси для реалізації проектів з розбудови доріг.

Це свято об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів. Щиро бажаю усім, чиє життя пов’язане з дорогою, щастя, миру, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, успішної та безаварійної роботи! Зеленої вулиці вам на життєвих і автомобільних шляхах!

Анатолій Урбанський

Голова Одеської обласної ради

Fotoram.io

Повернутися назад